Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
25 oktober 2023

Realisatie nieuwe bedrijfshal uwpaardenwagen.nl

Je ziet ze regelmatig langs de weg staan. Borden van Arvalis bij nieuwbouwprojecten. Zo ook aan de Willige Laagt in Liessel.

“Op een fantastische zichtlocatie op een in ontwikkeling zijnde industrieterrein in Liessel, heeft Arvalis het bouwadvies, tekenwerk en milieu-advies van een bedrijfshal mogen realiseren voor een bedrijf dat paardentrailers maakt,” vertelt Patrick Bijsterveld, bouwkundig adviseur bij Arvalis.

Het bedrijf van ondernemerskoppel Jessica en Bart liep zo goed, dat ze op zoek waren naar uitbreiding. “Nadat ze een geschikte locatie op het oog hadden, vroegen ze Arvalis om ons te ondersteunen bij de realisatie. Onder andere vanwege onze goede contacten met de gemeente, hebben we dit traject voorspoedig kunnen doorlopen.”

Eind dit jaar start de bouw van de nieuwe bedrijfshal. In de loop van volgend jaar zal de oplevering zijn. Tot die tijd is het gezamenlijk bord van Arvalis en enkele andere betrokken partijen te bewonderen.

Vragen?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten