Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
25 oktober 2023

Te koop: karakteristieke vrijstaande boerderijwoning in het Limburgse Veulen

De boerderijwoning genaamd Anna Hoeve is gelegen op een riant perceel van 24.170 m². De ligging is uniek met rondom vrij uitzicht over de landerijen. Met een historie die teruggaat naar 1915.

Deze locatie is een buitengewone kans voor de liefhebber van landelijk wonen, de paardenliefhebber, agrariër of zzp-er! De voormalige rundveehouderij biedt uitstekende mogelijkheden voor het realiseren van een professioneel hippisch bedrijf of een ander agrarisch aanverwant bedrijf, mede door de al aanwezige vergunningen. Ideaal ook voor degene die een landelijke locatie zoekt voor (dag)recreatie, een boerderijwinkel of een beroep aan huis.

Vrijheid, rust, privacy en een schitterend uitzicht worden gecombineerd met de gemoedelijke sfeer van de ligging nabij een klein dorp. Binnen een kwartier sta je in het bruisende centrum van Venray en Horst, met een uitgebreid aanbod aan onderwijs, openbaar vervoer, gezondheidszorg, horeca, een gezellig winkelcentrum en zo meer.

KLIK HIER voor meer informatie.

Of neem contact op met makelaar Job Camps via 06-22536654.

Vragen?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten