Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
10 september 2024

Verbeter je melkveebedrijf met het OPTIcow programma – meld je vandaag nog aan!

Ben jij een ambitieuze melkveehouder in Limburg die op zoek is naar manieren om jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen? Dan is ons OPTIcow-programma precies wat je nodig hebt!

Waarom Opticow?
Na het succes van onze studiegroepen in Brabant brengen we OPTIcow nu naar Limburg! Dit programma biedt je de unieke kans om jouw bedrijfsresultaten te vergelijken met die van andere melkveehouders in de regio. Ontdek waardevolle inzichten over de KringloopWijzer, veemanagement en financiële strategieën die je direct kunt toepassen op je eigen bedrijf.

Wat kun je verwachten?
We analyseren de kritieke opbrengstprijs van alle deelnemende bedrijven binnen OPTIcow. Op basis van de resultaten over de afgelopen jaren hebben we geconstateerd dat 2015 en 2016 uitdagende jaren waren voor veel melkveebedrijven, terwijl 2022 en 2023 betere jaren waren, ondanks enkele belastinguitdagingen. Deze inzichten helpen jou om strategische beslissingen te nemen voor de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan investeringen gebaseerd op afschrijvingen om de belastingdruk te verlagen.
Naast de financiële aspecten wordt ook de KringloopWijzer meegenomen. Vragen die hierbij aan  bod kunnen komen zijn: hoe efficiënt is mijn bedrijf qua stikstofuitstoot en hoe kan ik mijn CO2-voetafdruk verkleinen om een hogere uitbetaling te krijgen?

Mis het niet!
Kom naar onze vrijblijvende informatiebijeenkomst over OPTIcow op 15 oktober  2024, van 13:30 tot 16:00 uur bij Melkveebedrijf Hartman in Heibloem! Deze bijeenkomst is de ideale gelegenheid om kennis te maken met ons programma en te zien hoe onze studiegroepen jouw resultaten kunnen verbeteren.

Klaar om je resultaten te verbeteren?
Meld je hier aan en zet de eerste stap naar een succesvoller bedrijf!

Heb je vragen?
Onze adviseurs staan voor je klaar! Neem contact op met Stan Corstjens (06-51490276), René Beek (06-51843960) of Anouk Vosters (06-53955666) voor meer informatie.

 

Vragen?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten